История

История

 

Историята на "СпортЛаб" датира от 2004 година, когато е във Варна е основана компанията-майка "Бългериан Спорт Промоушън" .

Марката "СпортЛаб" е създадена през 2007 година от Стефан Августинов.

"СпортЛаб" се явява директен наследник и на компанията "Спорт", чието начало също датира от 2007 година и отново е създадена от Стефан Августинов.

"Бългериан Спорт Промоушън" и "Спорт" са едни от първите компании в България, които изграждат и внасят в България уникалния стил на изцяло частна инициатива в създаването и управлението на спортни събития.

"СпортЛаб" има зад гърба си впечатляваща история и работа по такива събития като Световна волейболна лига, включително Финали 2012, квалификации за Европейско първенство по волейбол, квалификации за Европейско първенство по баскетбол,  Мачът на звездите на Национална баскеболна лига (от 2004), футболният бенефис на Валентин Станчев с участието на Димитър Бербатов, Мартин Петров, Илиян Илиев и други големи имена, Европейско първенство по акробатика и други.

Перлата в короната на "СпортЛаб" е изработването, защитаването и спечелването на кандидатурата за Европейското първенство по волейбол за мъже България/Италия 2015.

В момента "СпортЛаб" разполага с офиси във Варна и София.

Групата "Броудкаст България" е създадена през 2005 година от Стефан Августинов. Към момента бизнесите в нея са:

Компас Аудио и Видео ООД
Бългериан Спорт Промоушън ООД
РЕКЛАМИСТ.БГ