История

История

 

Историята на „СпортЛаб“ датира от 2004 година, когато е във Варна е основана компанията-майка "Спорт Промо БГ"

Марката „СпортЛаб“ е създадена през 2007 година от Стефан Августинов

„СпортЛаб“ се явява директен наследник и на компанията „Спорт“, чието начало също датира от 2007 година и отново е създадена от Стефан Августинов.

„Спорт Промо БГ“ и „Спорт“ са едни от първите компании в България, които изграждат и внасят в България уникалния стил на изцяло частна инициатива в създаването и управлението на спортни събития.

„СпортЛаб“ има зад гърба си впечатляваща история и работа по такива събития като Световна волейболна лига, включително Финали 2012, квалификации за Европейско първенство по волейбол, квалификации за Европейско първенство по баскетбол, Мачът на звездите на Национална баскетболна лига (от 2004), футболният бенефис на Валентин Станчев с участието на Димитър Бербатов, Мартин Петров, Илиян Илиев и други големи имена, Европейско първенство по акробатика и други.

Перлата в короната на „СпортЛаб“ е изработването, защитаването и спечелването на кандидатурата за Европейското първенство по волейбол за мъже България/Италия 2015.

„СпортЛаб“ е единственият български производител на висок клас седалки и телескопични трибуни. Компанията е ексклузивен представител за Балканите на най-големия европейски производител на седалки за спортни арени и зали EHEIM. Компанията ни успешно партнира с най-големия по обем доставчик в Европа на спортни паркети немската HARO Sports Flooring. За да отговори на нуждите на професионалния спорт ние доставяме елитно оборудване и съоръжения на словенската компания ELAN.

В момента „СпортЛаб“ разполага с офиси в София, Варна и производствена база в Бургас.

СПОРТ ПРОМО БГ
РЕКЛАМИСТ.БГ